T. (+34) 934 442 846 · (+34) 619 036 742 · WhatsApp 24 h

Heroïna

Heroína

Els opiacis són algunes de les drogues més importants en medicina perquè s'utilitzen per reduir el dolor de manera considerable. Els opiacis, a més del seu important paper com analgèsics, causen addicció i dependència.

La morfina és un producte natural. És el opiaci més abundant en la planta de la rosella. La morfina està continguda i purificada en la llet traspuada de la beina de la llavor.

Els efectes dels opiacis són ben coneguts. Redueixen el dolor, produeixen eufòria, causen tolerància i addicció, promouen la relaxació, respiració lenta, (i a causa de la respiració lenta, hi ha riscos de mort quan pren una dosi elevada). També es contreuen les pupil·les i causen nàusees i vòmits. En els serveis d'urgències dels hospitals, quan el malalt presenta pupil·les contretes i respiració deprimida, se sospita que sofreix una sobredosi de opiacis.

Si una persona és addicta i deixa de prendre la droga, experimentarà una varietat de símptomes i signes d'abstinència com disforia, ànsia per la droga, diarrea i vòmits, dolor, suor i tremolors, confusió mental, problemes de memòria, etc. La síndrome d'abstinència ocasionat pels opiacis és bastant desagradable i pot portar a molts addictes de nou a prendre drogues.

Si aquest és el teu problema estudiarem el teu cas i t'orientarem perquè emprenguis una nova vida..