T. (+34) 934 442 846 · (+34) 619 036 742 · WhatsApp 24 h

Cocaïna

Cocaína

Els psicoestimulants com la cocaïna, el crack i la anfetamina s'ingereixen oralment, s'inhalen o es fumen o s'injecten. L'entrada més ràpida al cervell és fumant-ho i injectant-ho, aquestes són les vies més reforçants i addictives.

Aquestes drogues poden produir hemorràgies i accidents cerebrovasculares, ja que són potents vasoconstrictores que redueixen la grandària dels gots sanguinis i augmenten la pressió arterial.

Són altament addictives.

La metanfetamina es coneix com "anfeta", "meta", "guix", "speed".

Hi ha altres substàncies semblants a les anfetaminas, com el MDMA i MDE que junts o per separat componen l'èxtasi.

Són drogues que tenen la capacitat de tenir múltiples funcions. Les anfetaminas són estimulants, però alguns altres components de les anfetaminas són també al·lucinogens, per la qual cosa tenen el doble efecte. MDMA i MDE tenen propietats alucinógenas i propietats estimulants.
 
Els efectes aguts de les anfetaminas i de la cocaïna són molt similars. Un efecte notable és l'eufòria, que és sens dubte una de les raons per les quals es prenen aquestes drogues. Produeixen així mateix una sensació de confiança i grandiositat. Milloren el rendiment sexual, augmenten la sensibilitat, però també poden interferir en el somni.
 
Els efectes crònics de la cocaïna i de la anfetamina produeixen els símptomes de molts trastorns psiquiàtrics. Aquests inclouen trastorn de pànic, paranoia i esquizofrènia. Existeix una tolerància als efectes eufòrics que indueixen a la ingesta cada vegada major de la substància pel que condueix a toxicitats de dependència i addicció. Hi ha altres toxicitats també.Per exemple, la metanfetamina pot causar dany neuronal i algunes de les altres anfetaminas també.

L'abús dels psicoestimulants és freqüent i perillós.

Si aquest és el teu problema, a través del nostre tractament, t'ajudem a recuperar la serenitat, autoconfiança i a emprendre una nova vida