T. (+34) 934 442 846 · (+34) 619 036 742 · WhatsApp 24 h

Necessites ajuda?

Els nostres psicòlegs són experts en tractament de processos adicctius. Amb el seu suport, tens els mitjans per sortir de la teva addicció.

Truca'ns al 934 442 846 o al 619 036 742.

Psique Adicciones

El tractament funciona i t'allibera.
El nostre equip està compromès amb tu i t'ajudarà a tenir una nova vida.

Els Nostres Tractaments

Els nostres tractaments són ambulatoris i tractem l'abús de l'alcohol, fàrmacs, cànnabis, cocaïna, tabaquisme, addiccions comportamentals.

Les Nostres Teràpies

T'ajudem a desintoxicarte i et recolzem en el procés de deshabituació sempre a través del seguiment mèdic i psicoterapèutic.

El Nostre Equip

El nostre equip està format per professionals experts en addiccions, altament qualificats i amb anys d'experiència dirigint tractaments de desintoxicació.

Programa una cita

A la primera valorem la teva situació i t'oferim un tractament adequat i personalitzat al teu cas

Per què buscar un tractament?

El tractament funciona i t'allibera. Un salvavides per aquells que estan patint i experimentant les conseqüències negatives de la seva addicció.

Pèrdua del treball

Patiment personal i pèrdua de control

Desintegració familiar i pèrdua d'amics

Problemes legales i judicials

Coneix més sobre addiccions

Psique Adicciones t'ajuda amb la teva addicció.

Lectures recomenades

Psiquiatría de las adicciones

Guía para profesionales de la salud
Mario Souza y Machorro
Fondo de Cultura Economica, 12 feb. 2016

Què es l'adicció?

Per addicció ens referim al comportament repetitiu que comporta a estats d'angoixa i sofriment amb efectes negatius en la vida. Per exemple el prendre metamfetamina (o amfetamina) repetidament en on la persona se sent obligada a prendre la droga encara que això comporti a efectes negatius en la seva vida. Efectes negatius com la pèrdua de la feina, problemes financers o problemes de salut.

Altres raons per a sotmetre's a tractament  • La addicció perjudica el raonament i redueix la possibilitat de prendre decisions. L'abús de sustàncies addictives és molt difícil d'aturar i la recaiguda és força probable.
  • El tractameno és confidencial i privat basat en l'ètica professional. El tractament funciona i és essencial per a sortir de l'addicció.